Referenties

Fantastisch schilderwerk geleverd. Onze woning is er flink van opgeknapt. Een echte aanrader voor een zeer scherpe prijs.

Bob Jacobs

Onze woning was aan grondige schilderbeurt toe. Schildersbedrijf Staaks heeft daarvoor een offerte gemaakt waarin alle werkzaamheden waren opgenomen. Vervolgens is de uitvoering gestart in het najaar van 2017 en zijn de werkzaamheden afgerond in het voorjaar van 2018. Ook kleine reparaties aan het houtwerk werden door hen uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het eindresultaat. Tevens was het plezierig om met hen te overleggen en tot de goede keuzes te komen.

Familie Koole Hout-Blerick

In onze zoektocht naar een professionele schilder voor ons nieuwe huis werden wij op schildersbedrijf Staaks geattendeerd. Het contact met Frank was snel gelegd, de schilderwerkzaamheden zorgvuldig in kaart gebracht en er werd uiterst snel geoffreerd en deskundig geadviseerd, zodat wij van te voren wisten waar we aan toe waren . Wij waren dan ook super blij dat Frank op korte termijn beschikbaar was, omdat de hele klus in een kort tijdsbestek klaar moest zijn.

Marjolijn en Sraar

Binnen schilderwerk

Afgelopen jaar hebben wij kennis gemaakt met schildersbedrijf Staaks uit Baarlo bij wie wij het schilderen hebben uitbesteed. Omdat het geleverde werk uitstekend is gedaan, maar meer nog, afspraken altijd nagekomen zijn, staat het voor ons vast dat schildersbedrijf Staaks een jong maar zeer dynamisch bedrijf is welk een aanbeveling verdient.

Jan

  • Alles
  • Binnenwerk
  • Buitenwerk