Diensten

Buitenschilderwerk

Met goed buitenschilderwerk zorg je voor een fraaie uitstraling van je woning of bedrijf. Maar misschien nog wel belangrijker: je beschermt je woning tegen de invloeden van weer en wind. Door te investeren in buitenschilderwerk voorkom je dure herstelwerkzaamheden aan houten kozijnen en deuren. En ook metaal gaat langer mee wanneer het goed in de lak zit.
De kwaliteit van buitenschilderwerk wordt bepaald door de combinatie van uitstekende verf of lak, passend materiaal en natuurlijk het vakmanschap van de schilder. Daarom verwerken wij uitsluitend professionele verven en lakken, gebruiken we de juiste rollers en kwasten en zorgen we ervoor dat we regelmatig bijgeschoold worden over de nieuwste producten en technieken.
Daarnaast is er nog de kleurkeuze en de keuze voor een type behandeling. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Neem gerust contact op voor een kennismaking of een scherpe offerte.

Binnenschilderwerk

Schilderwerk voor binnen is wat ons betreft veel meer dan alleen een likje verf. Want met goed binnenschilderwerk bepaal je de sfeer van een ruimte in je woning of bedrijf. Wil je rust creëren, of juist een omgeving waar van alles gebeurt en die de aanwezigen aanzet tot actie? Daar komt bij dat een ondergrond van bijvoorbeeld baksteen een heel andere aanpak vergt dan een gipsplaat. En een badkamer stelt heel andere eisen aan het schilderwerk dan een slaapkamer.
Kortom, de kwaliteit van binnenschilderwerk wordt bepaald door de combinatie van uitstekende verf of lak, passend materiaal en natuurlijk het vakmanschap van de schilder. Daarom verwerken wij uitsluitend professionele verven en lakken, gebruiken we de juiste rollers en kwasten en zorgen we ervoor dat we regelmatig bijgeschoold worden over de nieuwste producten en technieken.
Daarnaast is er nog de kleurkeuze en de keuze voor een type behandeling. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Neem gerust contact op voor een kennismaking of een scherpe offerte.

Advies

Behalve voor kwalitatief buiten- en binnenschilderwerk en voor de verkoop van professionele verven en lakken kun je bij ons ook terecht voor vrijblijvend advies. Of het nu gaat om de keuze voor een type behandeling, hoe vaak een behandeling nodig is of om de keuze voor een kleur, je kunt ervan op aan dat je een gedegen advies krijgt over het schilderwerk voor jouw woning of bedrijf.
En natuurlijk maken we op basis van dit advies graag een duidelijke, scherpe offerte. Wij doen er alles voor zodat jij zeker tevreden bent over jouw klus.

Verkoop

Wil je toch graag zelf aan de slag, of wil je zelf je schilderwerk bijwerken? Vraag dan naar ons assortiment kwalitatieve verfproducten. Want behalve voor kwalitatief buiten- en binnenschilderwerk en voor vrijblijvend advies kun je bij ons ook terecht voor de verkoop van verven en lakken. Wij werken alleen met professionele, duurzame kwaliteit. Dus waarom zou jij het met minder doen?

Neem contact op


Please prove you are human by selecting the House.