Marjolijn en Sraar: kwaliteit voor je geld

In onze zoektocht naar een professionele schilder voor ons nieuwe huis werden wij op schildersbedrijf Staaks geattendeerd. Het contact met Frank was snel gelegd, de schilderwerkzaamheden zorgvuldig in kaart gebracht en er werd uiterst snel geoffreerd en deskundig geadviseerd, zodat wij van te voren wisten waar we aan toe waren . Wij waren dan ook super blij dat Frank op korte termijn beschikbaar was, omdat de hele klus in een kort tijdsbestek klaar moest zijn. Hoe kijken wij nu terug op zijn werkzaamheden in ons huis?

Wij hebben Frank ervaren als een op en top vakman, een echte aanpakker, die zeer planmatig werkt, professioneel materiaal gebruikt en zeer flexibel is als het om werktijden en werkzaamheden gaat.

Daarnaast is Frank geen man van de klok als het werk wat uitloopt. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan wat hem betreft voorop. Hij heeft oog voor detail, houdt in hoge mate rekening met de wensen van de klant en werkt zeer geordend en zorgvuldig. Het uiteindelijke resultaat was er dan ook naar: een schitterend geschilderd huis en super tevreden klanten.